You never wo(l)k alone

Michel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Michel

Vorig jaar is mijn meisje Diana samen met het team You never Wo(l)k alone naar de Alpe d'Huez afgereisd. Om daar als team de berg te bedwingen tijdens... lees verder »

Jeanne - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Jeanne

Mijn naam is Jeanne van Wijk, vrouw van Jasco. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je nie... lees verder »

Nikki - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Nikki

Mijn naam is Nikki en ik ben 20 jaar, en dit jaar loop ik voor de eerste keer de Alpe D’huzes. Dit ter nagedachtenis aan mijn lieve oom die in juni... lees verder »

Marielle - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Marielle

Ik ben Marielle. En getrouwd met Yswald Brok. Hij gaat mee naar de Alpe d'HuZes als verzorger. Onze dochter Naomi loopt ook mee met de Alpe d'HuZes. ... lees verder »

Diana - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Diana

Ik ben de zus van Jasco, de drijvende kracht achter dit alles. Ik ga naar de Alpe d'Huzes omdat ik graag samen met ons team de strijd die Jasco voerde... lees verder »

Esther - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Esther

Dit is de tweede keer dat ik de Alpe ga lopen, die grote enorme bijzondere berg. Vorig jaar liep ik de berg om meerdere redenen, geld ophalen, verwerk... lees verder »

André - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

André

Hoi ik ben André en ik ben 44 jaar, ik ga voor de tweede maal de Alpe d’HuZes beklimmen te voet. Het afgelopen jaar mocht ik lopen met het startbew... lees verder »

Carola - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Carola

Hallo mijn naam is Carola, ik ben 47 jaar en ik ga voor de tweede maal de Alpe d’HuZes lopen. Vorig jaar heb ik de eer gehad om het startbewijs van ... lees verder »

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan. ... lees verder »

Succeswens van caberatier Anuar - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens van caberatier Anuar

Anuar Aoulad Abdelkrim, bekend onder zijn artiestennaam Anuar Comedian, is een Nederlands cabaretier. Anuar groeide op in de Utrechtse wijk Overvecht. De stand-upcomedian won in 2004 het Rotterdamse ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.