We Never Wo(l)k Alone

1 2 > »
Tygo de Hond - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Tygo de Hond

Hallo, Ik ben de hond van Richard van der Linden en ik loop samen met mijn baasje de Alpe d'HuZes 2019... lees verder »

Ingrid - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Ingrid

Mijn naam is Ingrid Minnis, 55 jaar en werkzaam in de zorg en beveiliging. Dit jaar ga ik voor het eerste jaar de Alpe proberen te bedwingen en ga da... lees verder »

Jan - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Jan

Ik ben Jan Steenbakkers, ik ben een van de 2 fietsers van team We Never Wo(l)k Alone. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik in mijn naaste familie- ... lees verder »

Richard - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Richard

Ik ben Richard van der Linden, 37 jaar oud, Ik ben een van de lopers van team We Never Wo(l)k Alone. Na het inspirerende verhaal van de leden het tea... lees verder »

Hans - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Hans

Ik ben Hans van de Laar, Ik ben een van de lopers van team We Never Wo(l)k Alone. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen ... lees verder »

Han - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Han

Ik ben Han van Lierop en ben een van de 2 fietsers binnen het team We Never Wo(l)k Alone. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik vind dat een goed do... lees verder »

Roy - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Roy

Na de inspirerende verhalen van de leden van team :  You Never Wo(l)k Alone zijn we ook besmet geraakt ... en hebben mijn vrouw en ik besloten ons va... lees verder »

Chantal - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Chantal

Ik doe samen met mijn man Roy vanuit Aedon Security mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet m... lees verder »

Diko - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Diko

Hallo mijn naam is Diko van den Oord. Mijn leeftijd is 12 jaar oud. Ik ga de Alpe d’HuZes 2020 lopen samen met mijn zus Mickey en mijn vader Egon. G... lees verder »

Mickey - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Mickey

Hoi, ik ben Mickey van den Oord, Ik ben 15 jaar en loop mee aan de Alpe d’HuZes. Dit doe ik omdat veel bekenden heb die kanker hebben of hebben geha... lees verder »

1 2 > »

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat! Onder het motto Live is alles anders en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 20 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon… AR!E schuwt niet voor improvi... lees verder »

Succeswens van caberatier Anuar - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens van caberatier Anuar

Anuar Aoulad Abdelkrim, bekend onder zijn artiestennaam Anuar Comedian, is een Nederlands cabaretier. Anuar groeide op in de Utrechtse wijk Overvecht. De stand-upcomedian won in 2004 het Rotterdamse ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.