We Never Wo(l)k Alone

Tygo de Hond - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Tygo de Hond

Hallo, Ik ben de hond van Richard van der Linden en ik loop samen met mijn baasje de Alpe d'HuZes 2019... lees verder »

Ingrid - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Ingrid

Mijn naam is Ingrid Minnis, 55 jaar en werkzaam in de zorg en beveiliging. Dit jaar ga ik voor het eerste jaar de Alpe proberen te bedwingen en ga da... lees verder »

Richard - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Richard

Ik ben Richard van der Linden, 37 jaar oud, Ik ben een van de lopers van team We Never Wo(l)k Alone. Na het inspirerende verhaal van de leden het tea... lees verder »

Hans - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Hans

Ik ben Hans van de Laar, Ik ben een van de lopers van team We Never Wo(l)k Alone. Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen ... lees verder »

Roy - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Roy

Na de inspirerende verhalen van de leden van team :  You Never Wo(l)k Alone zijn we ook besmet geraakt ... en hebben mijn vrouw en ik besloten ons va... lees verder »

Chantal - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Chantal

Ik doe samen met mijn man Roy vanuit Aedon Security mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet m... lees verder »

Diko - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Diko

Hallo mijn naam is Diko van den Oord. Mijn leeftijd is 10 jaar oud. Ik ga de Alpe d’HuZes lopen samen met mijn zus Mickey. Graag wil ik zoveel mogel... lees verder »

Mickey - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Mickey

Hoi, ik ben Mickey van den Oord, Ik ben 13 jaar en loop mee aan de Alpe d’HuZes. Dit doe ik omdat veel bekenden heb die kanker hebben of hebben geha... lees verder »

Shamus - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Shamus

Mijn naam is Shamus en afgelopen keer liep mijn moeder de Alpe d’HuZes voor haar maatje Jasco en haar verhalen hebben mij gemotiveerd om ook mee te ... lees verder »

Lourens - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Lourens

Ik ben Lourens 20 jaar, beveiligingsbeambte en loop voornamelijk mee met de Alpe d’HuZes omdat ik enorm geraakt ben door degene die afgelopen jaar h... lees verder »

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat! Onder het motto Live is alles anders en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 20 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon… AR!E schuwt niet voor improvi... lees verder »

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan. ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.