Teamverzorging

Corjan - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Corjan

Mijn naam is Corjan Tijl, ik ga mee als verzorger/chauffeur. Na de verhalen die ik hoorde van vrienden raakte zij een emotionele snaar bij mij. Ik he... lees verder »

Frits - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Frits

Ik ben Frits Verlijsdonk en ben 22 jaar. Vorig jaar ben ik door mijn Oom Egon van den Oord gevraagd om mee te werken bij het evenement Rockdu6 van T... lees verder »

Joelle - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Joelle

Ik ben Jöelle van Noort en ben 26 jaar oud. Dit jaar ga ik voor het eerst mee naar de Alpe d'HuZes, en ga mee voor de verzorging. Na alle positieve ... lees verder »

Erwin - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Erwin

ik ben Erwin de Haas 31 jaar. Ik ga mee omdat ik zelf in de familie personen gehad heb die door deze ziekte zijn overleden zijn. En ik mee gevraagd b... lees verder »

Johan - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Johan

Ik ben Johan Hogers 42 jaar uit Zeewolde. Eigenaar van Hss Security en services. Bij ons in de familie is kanker heel veel voor gekomen ooms en tantes... lees verder »

Yswald - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Yswald

Yswald is onze steun en toeverlaat... lees verder »

Maartje - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Maartje

Mijn naam is Maartje van den Oord, moeder van Mickey en Diko en getrouwd met Egon. Ik ga mee als verzorger naar de Alpe d’Huzes, dit houd in dat ik ... lees verder »

Egon - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Egon

Ik ben Egon van den Oord en ben 40 jaar. Als eigenaar van MD Security ben ik in maart 2018 door leden van het team You Never Wo(l)k Alone gevraagd of ... lees verder »

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan. ... lees verder »

Succeswens van caberatier Anuar - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens van caberatier Anuar

Anuar Aoulad Abdelkrim, bekend onder zijn artiestennaam Anuar Comedian, is een Nederlands cabaretier. Anuar groeide op in de Utrechtse wijk Overvecht. De stand-upcomedian won in 2004 het Rotterdamse ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.