Teamverzorging

Corjan - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Corjan

Mijn naam is Corjan Tijl, ik ga mee als verzorger/chauffeur. Na de verhalen die ik hoorde van vrienden raakte zij een emotionele snaar bij mij. Ik he... lees verder »

Frits - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Frits

Ik ben Frits Verlijsdonk en ben 22 jaar. Vorig jaar ben ik door mijn Oom Egon van den Oord gevraagd om mee te werken bij het evenement Rockdu6 van T... lees verder »

Erwin - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Erwin

ik ben Erwin de Haas 31 jaar. Ik ga mee omdat ik zelf in de familie personen gehad heb die door deze ziekte zijn overleden zijn. En ik mee gevraagd b... lees verder »

Johan - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Johan

Ik ben Johan Hogers 42 jaar uit Zeewolde. Eigenaar van Hss Security en services. Bij ons in de familie is kanker heel veel voor gekomen ooms en tantes... lees verder »

Yswald - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Yswald

Yswald is onze steun en toeverlaat... lees verder »

Maartje - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Maartje

Mijn naam is Maartje van den Oord, moeder van Mickey en Diko en getrouwd met Egon. Ik ga mee als verzorger naar de Alpe d’Huzes, dit houd in dat ik ... lees verder »

Egon - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Egon

Ik ben Egon van den Oord en ben 40 jaar. Als eigenaar van MD Security ben ik in maart 2018 door leden van het team You Never Wo(l)k Alone gevraagd of ... lees verder »

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat! Onder het motto Live is alles anders en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 20 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon… AR!E schuwt niet voor improvi... lees verder »

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan. ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.