Frits

Frits Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Ik ben Frits Verlijsdonk en ben 22 jaar.

Vorig jaar ben ik door mijn Oom Egon van den Oord gevraagd om mee te werken bij het evenement Rockdu6 van Team You Never Wo(l)k Alone. Hij heeft mij uitgelegd hoe hij ermee in contact is gekomen en ook waarom wij dit kosteloos zouden doen en de opbrengst ten goede komt aan het KWF. Na het verhaal van hem heb ik gelijk volmondig ja gezegd, Dit omdat alle 2 mijn oma’s door deze verschrikkelijke ziekte zijn getroffen, helaas heb ik een van mijn oma’s er aan verloren begin 2018.

Bij Rockdu6 heb ik dan ook kennis mogen maken met Team You Never Wo(l)k Alone en de klik was er gelijk het werden echte vrienden.

Een tijd later kwam Egon met de vraag of ik mee wilde naar Frankrijk naar De Alpe D’Huzes om mee Team You Never Wo(l)k Alone te ondersteunen en te verzorgen met hun loop naar de top. Ook hierop heb ik gelijk ja gezegd, dus zo gezegd zo gedaan met 3 man op naar Frankrijk. Wat ik daar heb mee gemaakt en gezien was zo indrukwekkend dat ik dat nooit meer ga vergeten. En wat eerst vrienden waren van het team werden daar echt familie, veel lachen samen maar ook een veel steun aan elkaar, een arm om je heen als je dat nodig hebt en er voor elkaar zijn en samen emoties delen.

Helaas eind juni 2018 kwam Jasco te overlijden wat een klap was dat want nog geen week na de Alpe D’Huzes heb ik hem nog thuis mogen ontmoeten en wat was hij een gezellig , lief maar vooral sterk persoon. Egon belde mij op: wil jij mee de erewacht lopen bij de crematie van Jasco, ja dat wil ik zeker en wat was dat een eer om te doen.
In 2019 ga ik mee naar de Alpe D’Huzes voor de verzorging en de steun voor alle 2 de teams. En ga ik met een paar anderen zorgen dat alle 2 de teams een natje en een droogje kunnen krijgen van ons met hun klim naar de top.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Verzorgingsteam.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.