Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat!

Onder het motto Live is alles anders en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 20 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon…

AR!E schuwt niet voor improvisatie, geen enkele show is hetzelfde en met onverwachte medleys, mash-ups, snelle schakelingen tussen nummers en een hoog interactie niveau weten ze iedere keer weer een dampend feest weg te zetten…

Of de heren in een kroeg of een megafeesttent staan doet er niet toe… Niet alleen het dak, maar ook de voorgevel wordt ervan af geblazen!

Deze geweldige band is al jaren de huisband van het team You Never Wo(l)k Alone, sinds dit jaar is het team We Never Wo(l)k Alone daarbij gekomen en ook voor hen is/zijn en blijven Ar!e de huisband.

Meer informatie op: http://www.coverband-arie.nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.