Succeswens van caberatier Anuar

Succeswens van caberatier Anuar Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Anuar Aoulad Abdelkrim, bekend onder zijn artiestennaam Anuar Comedian, is een Nederlands cabaretier.

Anuar groeide op in de Utrechtse wijk Overvecht. De stand-upcomedian won in 2004 het Rotterdamse cabaretfestival Cameretten. Anuars eerste theatershow vond plaats in 2006.

In het theaterseizoen 2006-2007 speelde hij zijn eerste avondvullende show, Ik ben....

Anuar trad met regelmaat op als comedian in de televisieprogramma's Comedy Factory, Raymann is Laat, Comedy Casino (Canvas, België) en als presentator voor het programma Planet Holland van de NPS. Voor Comedy Factory en Raymann is Laat is hij tevens medetekstschrijver. Tevens treedt Anuar regelmatig op in het Comedy Café aan het Max Euweplein te Amsterdam.

In 2012 vertolkte hij een rol in de sinterklaasfilm Sint & Diego: De Magische Bron van Myra. In 2015 verscheen zijn eerste roman, Op zoek naar mijn voorhuid.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de Blogpagina.

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan. ... lees verder »

Succeswens Fidan Ekiz - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens Fidan Ekiz

Presentatrice Fidan Ekiz wenst de teams succes tijdens de tocht de Alpe d'Huez op. Fidan is werkzaam als presentatrice bij het NTR-programma van de Nieuwe Maan. Tevens is zij ambassadeur van het KWF.... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.