Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!!

Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan.
2 dagen voor het evenement krijgen we een belletje waar we niet op zaten te wachten, de hoofdact zegt af in verband met privé-omstandigheden, wij wensen Lewis More veel sterkte de aankomende tijd.

17:00 uur zijn de meeste van ons aanwezig bij cafe 't Luchtschip voor de opbouw, samen met licht/geluid de zaal op orde brengen.

Om 19.30 uur is het zover, na de soundcheck gaan de deuren open. Het is rustig. Rond 20:30 uur beginnen de gasten binnen te druppelen. Het feest barst in alle hevigheid los als de Nederlands talige hits voorbij komen. Als Joey Kerkhof begint te zingen wordt er gedanst en gehost door de zaal, zelfs de bezoekers van het café aan de voorzijde van het pand komen een kijkje nemen en feesten in de zaal. Dan is het de beurt aan Rieni van de Kerkhof. Het dak gaat eraf en de polonaise wordt zelf ingestart. Alle bezoekers hebben het naar hun zin, echter aan alle komt een eind. Onze eigen Richard sluit de avond af als DJ.Op naar onze volgende evenementen op 13 april, de Rock du zes in Sprang-Capelle, een super gaaf food- en rockevent met een mooie line up en niet te vergeten op 11 mei, de Hollandse avond met diverse Hollandse toppers!!

Speciale dank aan de eigenaren en medewerkers van Café 't Luchtschip, Joey Kerkhof, Rieni van de Kerkhof, DJ Bryan,DJ Wesley, onze eigen DJ Richard en MD Security.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

  • Never Party Alone 2.0 Kerkdriel Never Wolk Alone team Alpe D'huZes
  • Never Party Alone 2.0 Kerkdriel Never Wolk Alone team Alpe D'huZes
  • Never Party Alone 2.0 Kerkdriel Never Wolk Alone team Alpe D'huZes
  • Never Party Alone 2.0 Kerkdriel Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Alpe d'HuZes 2020

Na een tijd van stilte is het weer zover!!! De voorbereidingen voor de 15e editie van de Alpe d'HuZes. Na een jaar waar veel gebeurd is, emoties, een lach en een traan gaan we weer vol goede moed de editie van 2020 tegemoet. Dit jaar echter met een kleine selectie van het team We Never Wo(l)k Alone. Egon van den Oord (loper), Maartje van den Oord (verzorging en aanmoediging), Mickey van den Oord (loper) en Diko van den Oord (loper) reizen dit jaar weer af naar Frankrijk om daar wederom geld o... lees verder »

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat! Onder het motto Live is alles anders en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 20 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon… AR!E schuwt niet voor improvi... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.