Alpe d'HuZes 2020

Na een tijd van stilte is het weer zover!!! De voorbereidingen voor de 15e editie van de Alpe d'HuZes.

Na een jaar waar veel gebeurd is, emoties, een lach en een traan gaan we weer vol goede moed de editie van 2020 tegemoet.

Dit jaar echter met een kleine selectie van het team We Never Wo(l)k Alone.

Egon van den Oord (loper), Maartje van den Oord (verzorging en aanmoediging), Mickey van den Oord (loper) en Diko van den Oord (loper) reizen dit jaar weer af naar Frankrijk om daar wederom geld op te halen tegen kanker en uiteraard hun eigen grenzen te verleggen.

2019 hebben Egon en Maartje beide de verzorging van de 3 teams, You Never Wo(l)k Alone, We Never Wo(l)k Alone en de Luchadores op zich genomen. Mickey is in de week dat de teams daar waren helaas uitgevallen met een knieblessure en Diko heeft de berg toen fluitend bedwongen.

2019 was een beroerd jaar voor hen allen, zo kregen zij te horen dat de moeder van Egon wederom de diagnose had, wat begon met de borst, eindigde bij de slokdarm. Na veel onduidelijkheid kwam het hoge woord bij de artsen eruit. Nog eenmalig een chemokuur en dan is het klaar. Dit nieuws sloeg in als een bom bij Egon, Maartje en de kinderen.

Na al het negatieve nieuws en veel overleg hebben zij besloten om alsnog naar Frankrijk te gaan en misschien wel strijdbaarder dan ooit. Egon gaat lopen, lopen voor zijn moeder, zijn ene oom die een survivor is, zijn andere oom die helaas de strijd heeft verloren en uiteraard Jasco niet te vergeten.
Zo ook zijn kinderen Mickey en Diko. Mickey zet alles op alles om dit jaar wel de strijd met de berg aan te gaan en Diko gaat weer vol goede moed de aanloopfase tegemoet.

Beide kinderen hebben zin om de strijd aan te gaan, en zo Oma nog een keer trots te maken.

Maartje gaat mee voor de ondersteuning en aanmoediging van haar man en kinderen, ook zij wil zichzelf hard maken tegen deze rotziekte.

Laten we er met zijn alle weer een succes van maken en zoveel mogelijk geld op te halen, zodat we in de toekomst kunnen zeggen "kanker daar ging je vroeger aan dood, nu niet meer!! Mede dankzij de vele mensen die zich vrijwillig ervoor in hebben gezet".

OPGEVEN IS GEEN OPTIE!!!!
1 DOEL, 1 TAAK!!!

Doneren kunt u via de link op de website

Meer informatie op: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/weneverwolkalone

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat! Onder het motto Live is alles anders en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 20 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon… AR!E schuwt niet voor improvi... lees verder »

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan. ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.