Nieuws en blogberichten

1 2 > »

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat... lees verder »

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw... lees verder »

Succeswens van caberatier Anuar - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens van caberatier Anuar

Anuar Aoulad Abdelkrim, bekend onder zijn artiestennaam Anuar Comedian, is een Nederlands cabaretier. Anuar groeide op in de Utrechtse wijk Overvecht... lees verder »

Succeswens Fidan Ekiz - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens Fidan Ekiz

Presentatrice Fidan Ekiz wenst de teams succes tijdens de tocht de Alpe d'Huez op. Fidan is werkzaam als presentatrice bij het NTR-programma van de N... lees verder »

Samen naar de Top deel 1 Langstraat TV - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Samen naar de Top deel 1 Langstraat TV

In de voorbereidingen van de beide teams heeft een van onze leden Carola Boezer haar oude liefde voor de presentatie op TV opgepakt om zo iedereen ee... lees verder »

Foute 90's Party - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Foute 90's Party

Na maanden plannen voor de foute 90's party was het zover, 26 januari is aangebroken!! Alles leek geregeld maar toch waren we extra voorbereid en maa... lees verder »

Succeswens Feestduo Kaaigezellig - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens Feestduo Kaaigezellig

Feestduo KaaiGezellig geeft een succes aan onze teams op weg naar de Alpe d'HuZes. Ennnnn.... Zanger Ardin gaat met onze teams mee naar Frankrijk om ... lees verder »

Darttoernooi, Jasco's Trophy 2019 - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Darttoernooi, Jasco's Trophy 2019

Zondag 13 januari werd het jaarlijkse Embassy toernooi omgedoopt naar Jasco's Trophy. Een eerbetoon van de Dartspionnen aan hun overleden vriend en da... lees verder »

Succeswens Cabaretier Martijn Kardol - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Succeswens Cabaretier Martijn Kardol

Cabaretier Martijn Kardol geeft een succes aan onze teams op weg naar de Alpe d'HuZes.... lees verder »

Promofilm Dave Groenendijk voor onze evenementen - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Promofilm Dave Groenendijk voor onze evenementen

Dave Groenendijk is een van de toppers die op 2 van onze evenementen belangeloos gaat optreden. Samen met diverse andere artiesten gaat hij optreden o... lees verder »

1 2 > »

Succeswens van onze huisband Rockcoverband Ar!e

Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet ’t dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos… Dat is exact waar rock coverband AR!E voor staat! Onder het motto Live is alles anders en gewapend met een Rock ’n Roll bus afgeladen vol met gitaren, versterkers en drums doen ze al bijna 20 jaar vele plaatsen in Nederland en zelfs België aan. En men kan met overtuiging zeggen: AR!E kwam, AR!E zag en AR!E overwon… AR!E schuwt niet voor improvi... lees verder »

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel - Never Wolk Alone team Alpe D'huZes

Never Party Alone 2.0 Kerkdriel

Na maanden plannen voor de Never Party Alone 2.0 Kerkdriel was het zover, 5 april is aangebroken!! Na diverse ups en downs, geluid wat afzegt, nieuw geluid geregeld, dan breekt de laatste week aan. ... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.